Aalto Henkilöstöpalvelut Oy on ostanut UKKO Workin

Aalto Henkilöstöpalvelut Oy on ostanut UKKO Workin

Hei! Iloisia uutisia! Olemme hypänneet ”Aallonharjalle” eli liiketoimintamme siirtyy Aalto Henkilöstöpalvelu Oy:lle.

Mitä tämä siirto sitten tarkoittaa käytännössä? Sitä, että voimme jatkossa palvella työnhakijoita ja työntekijöitä entistä paremmin!

Tässä alla vielä Aalto Henkilöstöpalveluiden tiedote!

Aalto Henkilöstöpalvelut Oy on ostanut SLP Rent Oy:n sivutoiminimellä operoivan UKKO Work henkilöstövuokraus- ja rekrytointiliiketoiminnan

SLP Rent Oy on rakentamisen, teollisuuden ja tuotannon työntekijöiden rekrytointiin ja vuokraukseen keskittynyt yritys. Kaupan kohteena on yrityksen koko liiketoiminta. UKKO Work on osa SPL Company -konsernia, jonka muita palveluita ovat mm. kevytyrittäjyyspalvelu UKKO.fi ja toiminimien kirjanpitopalvelu UKKO Pro. Jatkossa SPL Company Oy tulee keskittymään näiden yrittäjyyspalveluiden kehittämiseen.

Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) kokoaman Suomen suurimmat Top 20 -listauksessa Aalto Henkilöstöpalvelut nousi yhdessä sisaryhtiön Personalhusetin kanssa sijalle 11. Molemmat yhtiöt kuuluvat OTIGA Group -konserniin. Aalto Henkilöstöpalvelut tarjoaa henkilöstöratkaisuja aloille, joilla kysyntä ammattilaisista käy joka päivä kovemmaksi. Toiminnan keskiössä ovat henkilöstövuokraus, ulkoistukset, henkilöstörekrytoinnit ja koulutukset.

Aallon henkilöstön yhteisiä periaatteita ovat itsensä kehittäminen, tuloksellisuus ja aktiivisuus.

–       Kauppa vahvistaa nykyistä henkilöstöpalvelutarjontaamme, ja samalla haluamme olla mukana kehittämässä alaa modernimpaan tapaan toimia. Haluamme seurata osaltamme työelämän murrosta, ja tarjota työnhakijoillemme erilaisia vaihtoehtoja työllistymiseen. SLP Rentin UKKO Workin liiketoiminnan mukana saamme hyviä asiakassuhteita, laadukasta osaamista ja erinomaisia työntekijöitä. Tämä kauppa auttaa meitä kasvattamaan liiketoimintaamme strategiamme mukaisesti, kommentoi Aalto Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Jake Aalto.

–       Olemme tehneet strategisen valinnan ja haluamme keskittyä yrittäjämäisen toiminnan edistämiseen Suomessa. Tässä tilanteessa etsimme UKKO Workille uutta hyvää kotia ja löysimme Aalto Henkilöstöpalvelut Oy:n. Uskomme, että he ovat täydellinen taho jatkamaan toimintaa ja edistämään ihmisten työllistymistä”, kertoo SLP Rent Oy:n toimitusjohtaja Olli Kopakkala.

Kaupan myötä SLP Rent Oy:n henkilöstö siirtyy Aalto Henkilöstöpalvelut Oy:n palvelukseen. Toimitusjohtaja Olli Kopakkala jatkaa SPL Company Oy:n palveluksessa.

Tässä linkki vielä Aalto Henkilöstöpalvelut Oy:n tiedotteeseen.

By | 2020-03-05T18:04:13+02:00 3.3.|Yleinen|0 Kommenttia

Tietoa kirjoittajasta:

Sami on UKKO Workin kovin kärppäfani. Tämän lisäksi hän on myös osaava markkinoija, jolla on halua kehittyä valitsemallaan uralla. Toimiston kuivimmat läpät kuulee yleensä Samilta. "Miksi kutsutaan isoa töppäystä Pauligilla? - Juhlamokaksi

Jätä kommentti