Avoimet työpaikat ammatin mukaan

Avoimet työpaikat ammatin mukaan 2020-01-15T13:39:12+02:00

UKKO Workilla on jatkuvasti päivittyvä listaus avoimia työpaikkoja. Pääset hakemaan työpaikkoja helposti tämän sivun alalaidasta löytyvän hakulomakkeen avulla. Hakulomakeessa sinun tulee valita työpaikan sijainti, työn toimiala, tyyppi sekä kesto (määräaikainen tai vakituinen). Haemme osaajia laidasta laitaan, joten löydät varmasti hakemasi!

Lisätietoja löydät myös Avoimet työpaikat-osiosta.

Sekoittaako hakulomake pääsi? Ei hätää!

Haluamme tehdä työnhausta mahdollisimman helppoa ja tämän vuoksi olemme tehneet eri ammattiryhmille myös omat sivut, joista löydät juuri sinulle sopivat työpaikat. Alhaalta löydät jokaisen alan ja linkin juuri kyseisen alan omalle sivulle. Alan omalta sivulta löydät juuri kyseisen alan avoimet työpaikat.

Rakennusala Pääkaupunkiseutu

Suurin osa UKKO Workin tällä hetkellä avoinna olevista työpaikoista ovat pääkaupunkiseudun rakennushommia. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että rakennusala on ollut vahvassa nousussa viimeisten vuosien ajan. Varsinkin nyt kesällä töitä riittää tehtäväksi. Rakennusala on kattokäsite joka sisältää mm. perinteisiä raksa-apparin töitä, rakennusalan ammattilaisten hommia ym. Töitä on tarjolla esimerkiksi kirvesmiehelle, laatoittajalle ja betonimiehelle. Rakennusalalla töitä tehdään vuorokauden ympäri, joten ala sopii mainiosti sellaiselle tekijälle jota ei vuorotyö pelota.

Logistiikka-ala Pääkaupunkiseutu

Logistiikka-ala on erittäin laaja ja kattaa kaiken liikenteen maalla, vedessä ja ilmassa. Tarjoamme useita eri työpaikkoja logistiikan parissa. Olemme työllistäneet varastotyöntekijöitä, kuorma-autonkuljettajia, vaihtolava-autonkuljettajia, konekuskeja jne. Tarve on jatkuvaa, joka kertoo sen tosi asian, että logistiikka on erittäin tärkeä ammattiala. Logistiikka alalla tehdään yleensä päivävuoroa, mutta 3-vuoro on myös mahdollinen, joten iltavuoroihin on hyvä olla varautunut.

Tuotanto & Teollisuus Pääkaupunkiseutu

Tuotanto ja Teollisuus ovat isoja aloja ja erittäin tärkeitä maan talouden kannalta viennin suhteen. Tuotanto ja Teollisuus pitävät sisällään satoja eri ammatteja, tuhansia erilaisia linjastoja, sekä kymmeniätuhansia erilaisia puolituotteita ja lopputuotteita. Työllistävänä osapuolena ovat yleensä tuotanto- ja teollisuusyritykset, kuten tehtaat, pajat tai telakat. Olemme tehneet pääkaupunkiseudun ammattilaisten työnsaannin helpottamiseksi tämän kyseisen sivun, jossa on listattu kaikki julkisessa haussa olevat Pääkaupunkiseudun avoimet paikat tuotannon ja teollisuuden alojen osalta. Tosiaan kaikki paikat eivät kerkeä julkiseen hakuun, koska suuri osa paikoista täytetään jo heistä, jotka ovat lähettäneet työhakemuksensa aiemmin.

Talotekniikka Pääkaupunkiseutu

Talotekniikka tarkoittaa lyhyesti sanottuna sitä, että talot, kiinteistöt ja muut tilat toimivat niiden käyttötarkoituksen mukaisella tavalla. Talotekniikka varmistaa, että sähköt, vesi ja data, kulkevat turvallisesti ja oikein. Talotekniikka sisältää siis laaja-alaisesti LVIS-alan töitä. Olemme luoneet pääkaupunkiseudun ammattilaisten työnsaannin helpottamiseksi sivun, jossa on listattu kaikki Pääkaupunkiseudun avoimet paikat talotekniikan osalta. Huomaathan, että kaikkia työtehtävät eivät kerkeä julkiseen hakuun. Suuri osa paikoista täytetään jo aiemmin työhakemuksen lähettäneiden hakijoiden tietojen perusteella.

Sähköasentaja Pääkaupunkiseutu

Sähköasentajista on pk-seudulla hirmuinen pula. Meillä UKKO Workilla on kymmeniä avoimia paikkoja Espoossa, Vantaalla, Helsingissä sekä esimerkiksi Lahdessa. Kokeneille ammattilaisille on tietysti aina kysyntää, mutta myös oppimishaluisille nuoremmille tekijöille avautuu paikkoja tasaisin väliajoin. Sähköasentajat tekevät pääsääntöisesti päivätöitä, mutta töitä saatetaan tehdä myös yöaikaan.

Hae avoimista työpaikoista:

  • Nollaa