Avoimet työpaikat paikkakunnalta Tampere Rakentaminen-työnimikkeellä

Avoimet työpaikat 2019-08-06T13:37:38+03:00
Rakennusala Tampere

Rakennusalalla tarvitaan aina hyviä työntekijöitä. Varsinkin tällä hetkellä, kun Suomi on noususuhdanteessa, niin työpaikkoja aukeaa joka päivä! Tampere tunnetaan työväen kaupunkina ja sielläkin on suuri tarve rakennusalan ammattilaisille.

Jotta sinun olisi mahdollisimman helppo löytää itsellesi parhaiten sopiva unelmien työpaikka, olemme koonneet tälle sivulle kaikki UKKO Workin Tampereen alueen rakennusalan julkisessa haussa olevat avoimet työpaikat.

Löydät listalta useita eri työpaikkoja, kuten esimerkiksi Rakennusmies, Rakennusapulainen, Kirvesmies, Timpuri jne.

Ikävä kyllä, kaikki paikat eivät aina ehdi julkiseen hakuun. Siitä syystä suosittelemme luomaan meille työnhakijaprofiilin, jotta voimme olla Sinuun heti yhteydessä, kun Sinulle sopiva paikka avatuu. Luo Työntekijäprofiili

Haemme osaavaa ja kokenutta sähköasentajaa töihin asiakasyritykseemme, Firmus Partners Oy:lle Tampereelle. Lue lisää työpaikkailmoituksesta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme Työmaapalveluiden asentajaa, jolle on jonkun verran jo kertynyt rakennusalan työkokemusta, Tampereelle Firmus Partners Oy:hyn! Lue lisää työpaikkailmoituksesta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Kalusteasennusta eri paikkakunnilla – Hyödynnä mahdollisuutesi!

Lue lisää ja hae

Haemme työntekijää IV-säätötöihin Tampereelle

Lue lisää ja hae

Ahkeralle ja oma-aloitteiselle tyypille töitä telineasennuksen parissa!

Lue lisää ja hae