Avoimet työpaikat paikkakunnalta Uusimaa

Avoimet työpaikat 2019-08-06T13:37:38+03:00
avoimet työpaikat Uusimaa

Uuteenmaahan kuuluu muutakin kuin vain "Stadi"

Uusimaa (ruotsiksi Nyland) on Suomen maakunta, joka sijaitsee Suomenlahden rannikolla. Uudenmaan maakuntaa ympäröivät Varsinais-Suomi lännessä, Kanta-Häme ja Päijät-Häme pohjoisessa sekä Kymenlaakso idässä. Etelässä lähin naapuri on Viro, jonka erottaa Uudestamaasta 60–90 kilometriä leveä Suomenlahti. Uudenmaan maapinta-ala on 9 097,41 km², joka on noin 3,0 % Suomen maa-alasta.

Uudenmaan maakuntaan kuuluu PK-Seudun lisäksi, Nurmijärvi, Hyvinkää, Porvoo, Lohja, Raasepori, Vihti ja muutama muu. Vuonna 2017 Uudenmaan alueen väkiluku oli n. 1,7 miljoonaa eli jopa 30% koko Suomen väestöstä asuu Uudellamaalla.

Mutta eiköhän nyt riitä Uudenmaan faktat!

Olet päätynyt tälle sivulle, koska olet selvästi kiinnostunut työllistymisestä Uudenmaan alueella. Olet saapunut oikeaan paikkaan! Meiltä löytyy lukuisia avoimia työpaikkoja Uudenmaan alueelta. Olit sitten rakennusmies, timpuri, laatoittaja tai kuorma-autonkuljettaja, niin ei hätää! Meillä on Sinulle töitä.

Suosituimmat työpaikat


UKKO Workiltä löytyy eniten työpaikkoja rakentamisen alalta. Rakennusteollisuus on kasvussa ja uusi työntekijöitä etsitään jatkuvasti. Tämä näkyy myös meidän asiakaskunnassa kasvavana työntekijätarpeena. Muita suosittuja aloja ovat perinteinen teollisuus, eli erilaiset tuotantotehtävät. Lisäksi meillä on aika ajoittain erilaisia asiantuntijatehtäviä ja muita valkokaulusihmisten toimistotyöpaikkoja.

Uudenmaan alueen avoimet työpaikat (ja piilotyöpaikat)Löydät kyseiseltä sivulta kaikki meidän julkisessa haussa olevat avoimet työpaikat. Osa on määräaikaisia, osa on vakituisia ja mukaan mahtuu myös suorarekrytointeja!

Löydä piilotyöpaikat
Valittevasti kaikki paikat eivät ehdi meillä julkiseen hakuun asti, vaan osa täytetään heti kun paikka aukeaa. Juuri tämän asian takia, suosittelemme Sinua tekemään meille työnhakijaprofiilin. Näin voimme olla sinuun heti yhteydessä, kun Sinulle sopiva työpaikka tulee meidän tietoomme! Luo Työntekijäprofiili.


Oletko etsimämme viherhuoltaja Vihersisustus Luwasa:lle? Työsuhde on määräaikainen (3kk) ja osa-aikainen. Työ on päivätyötä eli työaika on klo 8-16. Työtehtävät sisältävät mm. viheristutusten huoltoa asiakkaidemme tiloissa, istutusten tekemistä ja toimittamista. Palkkaus sopimuksen mukaan! Tutustu paikkaan ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme kahta (2) rakennuspeltiseppää töihin asiakasyritykseemme Lakeuden Urakointipalvelulle. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta vakinaistuminen on omissa käsissä. Palkkaus osaamisen ja kokemuksen mukaan, joten kerro meille palkkatoiveesi! Tutustu paikkaan jo tänään!

Lue lisää ja hae

Oletko etsimämme rautainen myyntiassistentti? Haemme Rautakontkanen Oy:lle myyntiassistenttia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu mm. asiakkaiden kontaktoimista, tarjouksien ja tilauksien tekemistä, sekä paljon muuta! Palkkaus on hyvä ja kilpailukykyinen! Tutustu paikkaan ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme varastotyöntekijää töihin asiakasyritykseemme Hyvinkäälle. Määräaikainen (3kk), jonka jälkeen voi olla jatkoa jopa kesän yli. Työtehtäviin kuuluu perus varastohommia, kuten tavaroiden purkua ja varastointia. Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa, koska työ on raskasta. Trukinajotaidon lisäksi työssä tarvitaan myös perus IT-osaamista varastonhallintajärjestelmää varten. Tutustu paikkaan!

Lue lisää ja hae

Haemme kaivinkoneen perämiestä asiakasyritykseemme pääkaupunkiseudulle! Töiden aloitus onnistuu heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen (6kk). Palkkaus 16-17€/h + Päiväraha TESin mukaan. Tutustu työpaikkaan nyt ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme C-ajokortillista kuljettajaa ja B-ajokortillista asentajaa Lainateltta.fi:lle! Töitä on tarjolla koko kesäksi! Tutustu tähän avoimeen työpaikkaan!

Lue lisää ja hae

Haemme vastaavia työnjohtajia, työnjohtajia ja rakennusinsinöörejä asiakasyritykseemme Lujatalo Oy:lle! Tutustu työpaikkailmoitukseen ja lähetä työhakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme itsenäiseen työhön kykeneviä sähköasentajia asiakasyrityksiimme PK-Seudulla! Tutustu työpaikkailmoitukseen ja lähetä työhakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Hei laatoittajat! Nyt olisi hyvä työpaikka tarjolla! Asiakasyrityksemme hakee useita laatoittajia töihin Uudenmaan alueelle! Tutustu paikkaan ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme kaivinkoneen perämiestä asiakasyritykseemme Vantaalle! Töiden aloitus onnistuu heti ja työt kestävät aivan 2020 vuoden loppuun asti! Tutustu työpaikkaan nyt ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme muuttomiehiä ja -naisia töihin asiakasyritykseemme PK-seudulle! Tutustu paikkaan!

Lue lisää ja hae

Haemme kaivinkoneenkuljettajaa ja perämiestä asiakasyritykseemme Vantaalle! Töiden aloitus onnistuu heti ja työt kestävät aivan 2020 vuoden loppuun asti! Tutustu työpaikkaan ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Hae töihin kumiteollisuuden tuotantoon! Työ sopii sinulle, jos sinulla on aiempaa työkokemusta joltain tuotannon alalta ja sinulla on hyvä fyysinen kunto! Tutustu tähän työpaikkaan!

Lue lisää ja hae

Etsitkö kesätöitä? Oletko kyllästynyt laittamaan miljoona hakemusta? Täytä hakemus tällä sivulla ja me otamme sinuun yhteyttä mikäli sovit tarjoamaamme kesätyöhön. Sinun ei tarvitse siis hakea sivuiltamme sopivaa paikkaa. Anna meidän tehdä se puolestasi. Täytä avoin kesätyöhakemus!

Lue lisää ja hae

Haemme Työmaapalveluiden asentajaa, jolla on rakennusalan työkokemusta Firmus Partners Oy:hyn! Lue lisää työpaikkailmoituksesta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Keikkaluonteista sesonkityötä ahkerille ja oma-aloitteisille! Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Lue lisää ja hae

Haemme kahta kuljettajaa töihin asiakasyritykseemme J-Yhtymä Oy:lle PK-Seudulle. Lue lisää työpaikkailmoituksesta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Kuorma-auton kuljettajalle töitä PK-seudulla ja Uudenmaan alueella

Lue lisää ja hae

Haemme osaavaa ja jonkun verran työkokemusta kartuttanutta kuorma-autonkuljettajaa töihin asiakasyritykseemme, Firmus Partners Oy:lle PK-seudulle. Lue lisää työpaikkailmoituksesta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme kuljetusjärjestelijää asiakasyritykseemme Lasiliiri Oy:lle! Tutustu työpaikkailmoitukseen ja lähetä työhakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme tuotantotyöntekijöitä asiakasyritykseemme Lasiliiri Oy:lle! Tutustu paikkaan ja lähetä työhakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Maansiirtoauton kuljettajille töitä PK-seudulla ja Uudenmaan alueella

Lue lisää ja hae

Haemme asiakasyritykseemme useaa asiakaspalvelijaa palvelemaan yrityksen asiakkaita niin puhelimitse kuin sähköpostiviestein. Työsuhde on määräaikainen (6kk) ja töihin kutsutaan tarvittaessa. Työ on osa-aikaista ja työaika on klo 15-20. Lauantaivuoroihin on mahdollisuus! Työ sopii erityisesti opiskelijoille, mutta hyvin myös muillekin. Tutustu paikkaan!

Lue lisää ja hae

Haemme asiakasyritykseemme useaa henkilöautonkuljettajaa ajamaan heidän asiakkaidensa autoja paikasta A paikkaan B. Työtä voi tehdä keikkatyönä tai osa- ja kokoaikaisena. Työ sopii erityisesti opiskelijoille, mutta hyvin myös muillekin. Tutustu paikkaan!

Lue lisää ja hae

Etsimme työntekijöitä betonivalumuottien ja telineiden huoltoon sekä toimitukseen Peri Suomi Oy:lle.

Lue lisää ja hae

Avoin työpaikka: Prosessinhoitaja Myllyn Parhaalle

| Hyvinkää | Tuotanto | Ilta- ja viikonlopputyö Kokoaikatyö Yötyö

Haemme prosessinhoitajaa asiakasyritykseemme Myllyn Parhaalle! Tarjolla olisi nyt pitkäaikainen työpaikka prosessiteollisuudessa. Hae tätä avointa työpaikkaa jo tänään!

Lue lisää ja hae

Hyödynnä mahdollisuutesi ja tule vaikuttamaan toiminnallasi Suomen ympäristöön! Haemme Pihamestaria asiakasyritykseemme Suomen Energiamurske Oy:lle!

Lue lisää ja hae

Hyödynnä mahdollisuutesi ja tule vaikuttamaan toiminnallasi Suomen ympäristöön!

Lue lisää ja hae

Haluatko myyväksi HR-konsultiksi nykyaikaiseen henkilöstövuokrausyritykseen? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Tule tekemään työtä, jolla on suuri merkitys!

Lue lisää ja hae

Haemme laastilaboratorioon työntekijää asiakasyritykseemme Fescon Oy:lle! Lue lisää työpaikkailmoituksesta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Keikkaluonteista sesonkityötä ahkerille ja oma-aloitteisille! Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Lue lisää ja hae

Haemme koneasentajaa, jolla on rakennusalan työkokemusta Firmus Partners Oy:hyn! Lue lisää työpaikkailmoituksesta ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme rakennusapulaista töihin asiakasyritykseemme Porvoon seudulle! Lue lisää tietoa työpaikkailmoituksestamme ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme rakennusapulaista töihin asiakasyritykseemme Lohjan seudulle! Lue lisää tietoa työpaikkailmoituksestamme ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme asiakkaallemme Fincoat Oy:lle pintakäsittelijää.

Lue lisää ja hae

Haemme osaavia ja ammattitaitoisia muurarin apumiehiä, vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme Uudellemaalle! Työnä ovat erilaiset muurausalan aputyöt. Lue lisää työpaikkailmoituksesta!

Lue lisää ja hae

Haemme ammattitaitoisia muurareita, vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme Uudellemaalle! Työnä ovat erilaiset muurausalan työt. Lue lisää työpaikkailmoituksesta!

Lue lisää ja hae

Haemme työmaalla työskentelevää sähköasentajaa asiakasyritykseemme, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Tarjolla on vakituinen työsuhde ja hyvä palkka!

Lue lisää ja hae

Haemme tuotantotyöntekijää lasikuitualtaita valmistavaan asiakasyritykseemme Hyvinkäälle! Lähetä työhakemuksesi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme siivoojia, vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme Hyvinkäälle! Työt ovat kotisiivouksia, b-kortti vaaditaan ja työt alkavat mahdollisimman nopeasti. Lue lisää työpaikkailmoituksesta!

Lue lisää ja hae

Haemme tuotantotyöntekijöitä asiakasyritykseemme Hyvinkäälle! Et tarvitse aiempaa kokemusta alalta! Hae jo tänään!

Lue lisää ja hae

Kuukauden keikkatyötä tarjolla nopeasti B-ajokortilliselle asentajalle/kokoonpanijalle! Katso tämä avoin työpaikka!

Lue lisää ja hae

Kuukauden keikkatyötä tarjolla nopeasti kuorma-autonkuljettajalle!

Lue lisää ja hae

Hyödynnä mahdollisuutesi ja tule vaikuttamaan toiminnallasi Suomen ympäristöön!

Lue lisää ja hae

Etsimme ajoneuvoasentajaa Soukan Autokorjaamo ja Autotarvike Oy:lle!

Lue lisää ja hae

Haemme kolmea (3) Betoniporrastyöntekijää Nurmijärven Mosaiikkituote Oy:lle

Lue lisää ja hae

Tule asentamaan ja huoltamaan turvajärjestelmiä monipuolisiin projekteihin Uudellemaalle.

Lue lisää ja hae

Etsimme kaivinkoneenkuljettajaa Rantala Timberille!

Lue lisää ja hae

Oletko ammattitaitoinen MAG-hitsaja? Meillä on sinulle töitä!

Lue lisää ja hae

Omistatko C-kortin? Pidätkö isoista autoista? Tule töihin Tuusulaan!

Lue lisää ja hae

Oletko ammattitaitoinen sahuri? Meillä on sinulle tarjolla huippuduuni!

Lue lisää ja hae

Hae töihin työkaluvalmistajaksi Vepelle Tuusulaan!

Lue lisää ja hae

Olisitko kiinnostunut hakemaan töihin viljankäsittelyyn teollisuuden pariin?

Lue lisää ja hae

Tule kesätöihin valmistamaan maailman parhaita rullasuksia Hyvinkäälle!

Lue lisää ja hae

Hae kesäksi töihin kumiteollisuuden tuotantoon!

Lue lisää ja hae

Hyödynnä tilaisuutesi ja hae nyt kesäksi töihin leipomoon!

Lue lisää ja hae

Avoin työpaikka: Vakituinen sähköasentajan työ Helsingissä

Lue lisää ja hae

Metallimiehelle töitä Hyvinkäältä!

Lue lisää ja hae

Haemme kahta kirvesmiestä asiakasyritykseemme Puutöllille (PKT-Kiinteistöt Oy)

Lue lisää ja hae

Haemme maanrakennustyöntekijää perämieheksi Espooseen!

Lue lisää ja hae

Rakennusmiehille töitä Hyvinkää-Helsinki akselille!

Lue lisää ja hae

Haemme tuotantotyöntekijöitä asiakasyritykseemme Reka Kaapelille

Lue lisää ja hae

Haemme kaivinkoneenkuljettajaa ja perämiestä asiakasyritykseemme Kallioinen Oy:lle

Lue lisää ja hae

Haemme viittä (5) viherrakentajaa asiakasyritykseemme Kallioinen Oy:lle.

Lue lisää ja hae

Haemme pakkaajia elintarviketeollisuusalan asiakasyritykseemme Hyvinkäälle.

Lue lisää ja hae

Haemme muuttomiehiä ja -naisia töihin asiakasyritykseemme PK-seudulle!

Lue lisää ja hae

Kiinteistöhuoltomiestä kaipaillaan PK-seudulle

Lue lisää ja hae

Haemme asiakkaallemme Fescon Oy:lle kolmea (3) reipasta tuotantotyöntekijää!

Lue lisää ja hae

Etsimme kouru- ja kattoturvalaitteiden asentajaa asiakasyritykseemme Ikkorex Oy:lle!

Lue lisää ja hae

Haemme kahta hissin purkajaa töihin asiakasyritykseemme, SUP Group Oy:lle

Lue lisää ja hae

Etsimme ammattipeltiseppää asiakasyritykseemme Ikkorex Oy:lle!

Lue lisää ja hae

Ukko.fi etsii viestinnän osaajaa markkinointitiimiinsä!

Lue lisää ja hae

Haemme kuorma-autonkuljettajaa asiakasyritykseemme, Riihimäenkiito Oy:lle!

Lue lisää ja hae

Me etsimme kattopeltiseppää! Palkka 16-17e/h. Puolet työmaista Helsingissä ja loput ympäri pääkaupunkiseutua.

Lue lisää ja hae

Haemme kokoonpanijoita asiakasyrityksiimme Hyvinkäälle!

Lue lisää ja hae

Haemme asiakkaallemme Marine & Hydraulics:lle ammattitaitoista ja intohimoista toimistoassistenttia!

Lue lisää ja hae

Ukko.fi etsii digimarkkinoijaa markkinointitiimiinsä!

Lue lisää ja hae

Työsi on viiden kylpyhuoneen laatoitus Uudenmaan alueella. Työ alkaa heti.

Lue lisää ja hae

Onko pintojen puhdistus sinulle nautinto tai elämäntapa? Haemme kahta pinnanpuhdistajaa töihin Uudenmaan Pinnanpuhaltaja Oy:hyn

Lue lisää ja hae

Etsimme InnoAirille Vantaalle myyntiassistentti. He tarjoavat ilmanvaihto-, lämmitys- ja jäähdytysratkaisuita yrityksille ja kotitalouksille.

Lue lisää ja hae

Haemme kokenutta nosturiautonkuljettajaa Firmus Partners Oy:hyn

Lue lisää ja hae

Etsimme kaivinkoneenkuljettajaa Uudellemaalle!

Lue lisää ja hae

Haemme maanrakennustyöntekijää perämieheksi Uudellemaalle!

Lue lisää ja hae

Etsitään monitaitoista ja kokenutta UX-suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme!

Lue lisää ja hae

Keikkaluonteista sesonkityötä ahkerille ja oma-aloitteisille! Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Lue lisää ja hae

Keikkaluonteista sesonkityötä ahkerille ja oma-aloitteisille! Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Lue lisää ja hae

Haussa intohimoinen viestinnän harjoittelija!

Lue lisää ja hae

Keikkaluonteista sesonkityötä ahkerille ja oma-aloitteisille! Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta.

Lue lisää ja hae

3 Varastotyöntekijää etsinnässä Vantaalle! Hae jo tänään!

Lue lisää ja hae

CNC-koneistajaa tarvitaan Länsi-Uudellemaalle!

Lue lisää ja hae

Haemme aloittelevaa/kokenutta automaatioasentajaa talotekniikan kohteisiin Länsi-Uudellemaalle!

Lue lisää ja hae

Me etsimme kattopeltiseppää tekemään konesaumakattoja!

Lue lisää ja hae

Kuukauden työmaa Helsingissä!

Lue lisää ja hae

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajalle töitä Uudenmaan alueella!

Lue lisää ja hae

Haemme siivoojaa Uudenmaan alueelle osa-aikaiseen, mutta vakituiseen työsuhteeseen. Töitä on 15-30h/vk ja palkka kokemuksen mukaan.

Lue lisää ja hae

Haemme rakennsussiivoojaa pitkäaikaiselle työmaalle. Työmaan kesto 6kk ja työt alkavat marraskuussa.

Lue lisää ja hae

Haemme maanrakennustyöntekijää perämieheksi

Lue lisää ja hae

Etsimme kokenutta kaivinkoneen perämiestä Tuusulaan!

Lue lisää ja hae

Oma-aloitteinen rakennustyöntekijä etsinnässä!

Lue lisää ja hae

Asbestipurkajalle kysyntää PK ja Uudenmaan seudulla!

Lue lisää ja hae

Uudellemaalle etsitään kaivinkoneenkuljettajaa!

Lue lisää ja hae

Haemme työntekijää, joka ei pelkää laittaa käsiään rasvaan. Tarjolla vakituinen työ kasvavassa yrityksessä.

Lue lisää ja hae

Hae kauttamme maanrakennuksen pariin duuniin, heti!

Lue lisää ja hae

Kuljetusliike Piharatamo kaipaa jätekuskia, oletko se Sinä?

Lue lisää ja hae

Haemme maanrakennustyöntekijää ja kaivinkoneenkuljettajaa!

Lue lisää ja hae

Rakennusmies/-nainen tule töihin Uudellemaalle!

Lue lisää ja hae

Rakennusmiehelle tai -naiselle töitä Uudellamaalla!

Lue lisää ja hae

Maansiirtoauton kuljettajalle töitä pitkälle syksyyn!

Lue lisää ja hae

Useita työmaita ympäri Uuttamaata!

Lue lisää ja hae

PK-seudun infra-työmaalle etsitään kaivinkoneenkuljettajaa!

Lue lisää ja hae

Graafikko, tule toteuttamaan itseäsi jo tänään!

Lue lisää ja hae

Osaavalle rakennusmiehelle/timpurille töitä! Hae jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme IV-konehuoltajaa Uudenmaan alueelle!

Lue lisää ja hae

Rakennusmiehelle tai -naiselle työ Vuosaaressa!

Lue lisää ja hae

Hei nyt on rakennusmaalarille töitä pääkaupunkiseudulla!

Lue lisää ja hae

Rakennusmiehelle tai -naiselle töitä Uudellamaalla!

Lue lisää ja hae

Maansiirtoauton kuljettajalle töitä pitkälle syksyyn!

Lue lisää ja hae

Avoin työpaikka: Vakituinen sähköasentajan työ Helsingissä

Lue lisää ja hae

Osaavalle rakennusmiehelle töitä, hae jo tänään!

Lue lisää ja hae

Ahkeralle kuljettajalle töitä juomien kuljetuksen parissa. Hae nyt!

Lue lisää ja hae

PK-seudun infra-työmaalle etsitään kaivinkoneenkuljettajaa!

Lue lisää ja hae

Osaavalle timpurille/raksamiehelle töitä! Hae jo tänään!

Lue lisää ja hae

Haemme energistä työntekijää tukku- ja varastomyyjäksi Hyvinkäälle!

Lue lisää ja hae

Etsimme konemyyjää Hyvinkäälle myymään rakennus- ja maansiirtokoneita.

Lue lisää ja hae

Haemme maanrakennustyöntekijää Helsinkiin putki- ja mittaushommiin.

Lue lisää ja hae

Asentaja märkätilojen remontointiin ja rakentamiseen!

Lue lisää ja hae

PK-seudun infra-työmaalle etsitään kaivinkoneenkuljettajaa!

Lue lisää ja hae

Etsimme kaivinkoneen perämiestä Uudellemaalle!

Lue lisää ja hae

Tule rakentamaan kanssamme! Haemme maanrakennustyöntekijöitä Uudellemaalle.

Lue lisää ja hae

Uusimaa etsii kaivinkoneenkuljettajaa!

Lue lisää ja hae

Tuotantotyöntekijä hakusessa Uudenmaan alueelle

Lue lisää ja hae

Kuorma-autokuljettajalle hyvä työpaikka tarjolla – HAE!

Lue lisää ja hae

Hyville hitsareille työtä maanrakennus -ja siltatyömailla

Lue lisää ja hae

Ikkuna-asennuksen ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Kurkkaa tämä ilmoitus ja HAE!

Lue lisää ja hae

Kätevä käsistä ja oma auto käytettävissä? HAE alumiinituoteasentajaksi nyt

Lue lisää ja hae

Tule rakentamaan kanssamme! Haemme toimeksiantajalle maanrakennustyöntekijöitä Länsi-Uudellemaalle.

Lue lisää ja hae

Useita työmaita rakennusmiehille ja -naisille!

Lue lisää ja hae

Haussa nuori ja oppimishaluinen työnjohtaja energiseen rakennusalan yritykseen.

Lue lisää ja hae