Esittelyssä Nelli-Maria

Esittelyssä Nelli-Maria

Olen Nelli-Maria Sarasmaa, UKKO Workin uusi henkilöstökonsultti.

Kun laitat meille hakemuksen, tulee se minulle nähtäväksi ja luettavaksi. Hakemuksessa haluaisin kuulla, mitkä ovat sinun toiveesi työn suhteen. Toivon, että haet itsellesi sopivaa työtä, joten ota siis rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää.

UKKO Workin henkilöstökonsultin paikka tuli minulle vastaan Facebookin kautta. Laitoin hakemuksen ja täällä sitä nyt ollaan. Sain unelmieni työpaikan ja teen työtä, josta nautin. UKKO Work on rento, nuorekas ja innovatiivinen startup, jossa on hyviä tyyppejä töissä. Toiveeni on, että voisin tarjota myös UKKO Workin työnhakijoille samanlaisia unelmien työpaikkoja. Etsin siis hakijalle paikkaa, niin kuin etsisin sitä itselleni.

Olen koulutukseltani esimiestyön ja työyhteisönkehittämisen tradenomi. Valmistuin kesällä 2017. Olen kuitenkin tehnyt töitä koulun ohella erilaisissa yrityksissä. Viimeisimpänä pankkialalla. Pankkialalla on saattanut muovata minusta voi hyvin formaalin ja asiallisen oloisen tyypin. Minua ei kuitenkaan kannata pelätä, sillä sisimmiltäni olen ihan hyvä ja lämminsydäminen tyyppi.

Vapaa-ajalla olen hyggeilijä. Rakastan kynttilänvalossa istumista, vilttiin kääriytymistä, ja villasukkien neulomista. Minulla on yleensä aina joku käsityöprojekti käynnissä. Jottei minusta kuitenkaan tulisi kotihiiri, näen usein ystäviäni ja käyn ryhmäliikuntatunneilla.

Pyrin jatkuvasti kehittämään itseäni. Tämän takia opiskelen töiden ohessa kauppatieteiden maisteriksi. On mahtavaa olla mukana UKKO Workin kehityksessä. Vauhti on huima, mutta minä saan siitä vaan lisää virtaa. Mitä enemmän on tekemistä, sitä enemmän saan aikaan.

By | 2018-02-14T22:02:18+02:00 14.11.|Yleinen|0 Kommenttia

Tietoa kirjoittajasta:

Jätä kommentti