Esittelyssä Teemu

Esittelyssä Teemu

Olen Teemu Kovasiipi, UKKO Workin uusi henkilöstökonsultti.

Koulutukseni on kone -ja metallialalta mutta myynti -ja asiakaspalvelutyöt ovat muovanneet minulle hyvän ihmistuntemuksen, jota nyt pääsen käyttämään hyödyksi uudessa työssäni.

Voin ihan rehdisti sanoa, että olen nyt unelmatyössäni ja odotan intopiukeana niitä kaikkia mielenkiintoisia keskusteluhetkiä myös juuri sinun kanssasi, jollaisia työhaastattelut mielestäni parhaimmillaan ovat.

Konttorin ulkopuolella minut bongaat useimmiten salibandykaukalon ääreltä, kun toimin valmentajana.

Ennen nyt kymmenen kautta kestänyttä valmennusuraani, pelasin kuusi vuotta juniorisarjoissa ja urheilutaustani antaa myös hyvää buustia työntekoon.
Fläppitaululle töhrimisen lisäksi rustailen aina välillä salibandyaiheista blogia, joten voisihan tuon reikäpallon sanoa olevan kohtalaisen iso osa elämääni.

Koen, että henkilöstökonsultin työssäni olen kuin koutsi, jonka homma on löytää jokaiselle työelämän pelaajalle oma pelipaikka, se omiin kykyihin ja intresseihin passeli työpaikka. Joten olitpa sitten tehokas myyntitykki, joka vie kaupat maaliin tai pelinrakentaja, joka suunnittelee vaikkapa sähkö -taikka LVI-alan piirustuksia -ota reippaasti yhteyttä niin minä autan Sinua!

By | 2018-03-13T12:09:30+02:00 13.3.|Rekrytointi|Kommentit pois päältä artikkelissa Esittelyssä Teemu

Tietoa kirjoittajasta: