Tarvitsetko työntekijöitä raksalle?

Tarvitsetko työntekijöitä raksalle?

Henkilöstöpalveluala nousi aikoinaan rytinällä isoksi toimialaksi. Aluksi toiminnalle löytyi poliittista vastustusta ja ammattiliitotkin olivat näreissään. Kuten niin usein muulloinkin, kehitys kuitenkin jatkoi kehittymistään. Nykyisellään henkilöstöpalveluala on muutaman miljardin euron ala, joka työllistää valtavan määrän ihmisiä ja jatkaa kasvuaan yhä edelleen.

Kuten niin usein nopeasti kasvavilla aloilla, henkilöstöpalvelualallakin toimintamallit ovat jämähtäneet vanhakantaisiksi. Se mikä aikaisemmin oli innovatiivista ja uutta, on vuosikymmenten aikana muuttunut perinteiseksi ja konservatiiviseksi.

Ja miksipä yritysten tarvitsisikaan kehittyä, kun ala kasvaa ja voitot ovat kohdillaan?

Me olemme Rocky Balboa

Me olemme se haastaja, joka pakottaa alan uudistumaan. Me olemme vielä pieniä, mutta kasvamme vauhdilla. Me olemme UKKO Work. Me olemme UKKO.fi:n sisaryhtiö ja olemme tottuneet mylläämän työllistymisen ja työllistämisen tapoja. Olemme uusi toimija ja haluamme haastaa muita.

Ainoa tapa haastaa, on tehdä asiat uudella, paremmalla tavalla. Tässä vaiheessa lukijalla välähtää varmaan mieleen sana ”digitalisaatio” ja ehkä myös sana ”applikaatio”. Digitalisaatio on täällä nyt. Sille ei kukaan voi mitään. Digitalisaatio ei kuitenkaan tarkoita sitä, mitä juhlapuheissa yleensä sanotaan. Digitalisaatio ei ole sitä, että kaikesta tehdään kännykkäapplikaatio. Digitalisaatio ei myöskään tarkoita sitä, että robotti tulee ja tekee kaikki työt.

Me olemme digitalisaatio

Digitalisaatio tarkoittaa henkilöstöpalveluissa sitä, että asioita tehdään uudella jouhevalla tavalla. Tämä tarkoittaa sitä, että UKKO Work ei laita hakemuksia mol:iin ja toivo sopivan työntekijän ottavan yhteyttä. Me hyödynnämme työntekijöiden tavoittamisen suoramarkkinointia, sosiaalista mediaa ja yhteisöjen voimaa. Pidämme huolta siitä, että työhakemuksen lähettäneet ihmiset ovat tyytyväisiä ja aktiivisia. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin turhien työhakemusten lähettäminen. Me emme halua olla osa ongelmaa, vaan mielummin osa ratkaisua.

Se mikä toimi kymmenen vuotta sitten, ei toimi enää. Ajat muuttuvat ja menestyjien on muututtava mukana.

Kysymys kuuluukiin, haluatko sinä olla mukana muutoksessa vai haluatko tehdä asiat niin kuin aina aiemminkin?

Sinä hyödyt

  • Me löydämme yritykseesi sopivat työntekijät uusista kanavista.
  • Työntekijämme ovat keskimääräistä motivoituneempia ja tyytyväisempi.
  • Sanalla sanoen, meidän työntekijämme ovat hyviä ja luotettavia.

Emme halua olla halvin, vaan paras.

Tietoa kirjoittajasta:

Jätä kommentti