Juuri sinulle sopiva työpaikka ilman turhanpäiväisten hakemusten täyttelyä.


Luo työnhakuprofiilisi nyt

Työnhakijalle 2020-03-09T13:45:06+02:00

Olemme myyneet liiketoimintamme Aalto Henkilöstöpalvelut Oy:lle. Jos etsit tai haluat töitä, niin jätä työhakemuksesi heidän kotisivuillaan! Kiitos!

Täytä avoin työhakemus parissa minuutissa ja me etsimme sinulle töitä!

Suurin osa paikoistamme täytetään jo ennen kuin ne päätyvät julkiseen hakuun. Tämän vuoksi kannattaa täyttää avoin työhakemus, niin me pidämme huolen sopivien mahdollisuuksien seuraamisesta.

Näin me voimme tarjota sinulle sopivia paikkoja jo ennen kuin ne edes näkyvät kenellekään muulle! Jos sinua mietityttää vielä jokin asia, niin tarkasta sivun alalaidasta löytyvät usein kysytyt kysymykset tai ota meihin yhteyttä!

Luo ilmainen työnhakuprofiili

Ota askel kohti sinulle sopivinta työpaikkaa, ja luo itsellesi kolmessa minuutissa ilmainen työnhakuprofiili.

1. Perustiedot

Etunimi*
Sukunimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*
Asuinpaikka*
Ikä*

2. Koulutus

Täytä maksimissaan kolme koulutusta.
Koulu / Oppilaitos
Ammatti / Tutkinto
Aloitus v.
KK
Lopetus v.
KK
Koulu / Oppilaitos
Ammatti / Tutkinto
Aloitus v.
KK
Lopetus v.
KK
Koulu / Oppilaitos
Ammatti / Tutkinto
Aloitus v.
KK
Lopetus v.
KK

3. Työkokemus

Täytä viimeisin työkokemus (enintään kolme edellistä työnantajaa). Voit halutessasi liittää myös CV:n tiedostona.

Työnantaja
Tehtävä
Aloitus v.
KK
Lopetus v.
KK
Työnantaja
Tehtävä
Aloitus v.
KK
Lopetus v.
KK
Työnantaja
Tehtävä
Aloitus v.
KK
Lopetus v.
KK

Liitä CV

Liitä CV-tiedosto:

Liitä profiilikuva

Liitä profiilikuva:

4. Lisätiedot


Auto
Onko sinulla ajokortti?
KylläEi
Onko sinulla auto käytettävissä?
KylläEi

Luvat ja kortit
Valitse luvat / kortit: HygieniapassiTyöturvallisuuskorttiTulityökorttiMuu mikä:

Milloin voit aloittaa työt?
Palkkatoive
Kielitaito:
SuomiRuotsiEnglantiViroVenäjä:
Mistä kuulit tästä paikasta?
Jos kuulit paikasta tuttavalta, suosittelijan nimi:

5. Millaisen työn haluat?

Valitse sinulle sopivat vaihtoehdot: KeikkatyöOsa-aikatyöKokopäivätyöSäännöllinen vuorotyö:
Millaisella työsuhteella olet valmis aloittamaan työt nyt: Toistaiseksi voimassaoleva / vakituinen:Määräaikainen
Oletko kiinnostunut vuokratyösuhteesta? KylläEi
(UKKOWork:n kautta yritykset rekrytoivat suoraan, joskin valtaosa työpaikoista alkaa vuokratyönä)
Miltä alueella olet valmis kulkemaan töissä?
Kerro lyhyesti millaista työtä haluaisit tehdä ja miksi olisit siinä hyvä:

Kuinka työnhakusi etenee Ukko Workissä

Aloita luomalla meille ilmainen työnhakuprofiili

Vertaamme profiiliasi  työpaikkoihimme ja yli 60000 yrityksen yritysverkostomme tarpeisiin

Kun löydämme sinulle sopivan työpaikan varmistamme molemmin puolisen kiinnostuksen

Järjestämme sinulle työhaastattelun, jolla varmistutte työpaikan sopivuudesta molemmin puolin

Mikäli työpaikoistamme tai yritysverkostostamme ei löytyisi sopivaa työpaikkaa niin aloitamme kontaktoimaan työskentelyalasi työantajia

Millaista on olla töissä UKKO Workillä?

Meille UKKO Workissä suurin ylpeyden aihe on mukava työilmapiirimme. Uskomme että se näkyy myös ulospäin. Kun töissä on hyvä olla, saa enemmän aikaa ja kaikki hyötyvät

Tämän takia meille on tärkeää pitää erinomaista huolta rekrytoimistamme työntekijöistä. Olemme alusta asti avoimia tulevan työpaikan luonteesta ja vaatimuksista. Teemme kaikkemme jotta uuteen työhön sopeutuminen sujuisi mahdollisimman sujuvasti.

Lue lisää avoimesta työhakemuksesta klikkaamalla tästä

Jos palkkamallemme työntekijälle tulee kysyttävää tai huolia, niin meidät saa aina helposti kiinni puhelimitse ja sähköpostilla. Annamme henkilökohtaista ja osaavaa apua ongelmaan kuin ongelmaan.

Tiedostamme myös, että sopiva palkkaus on tärkeä osa työtyytyväisyyttä. Sen takia maksamme kaikille työntekijöillemme reilua palkkaa.  Kokemuksen kautta olemme huomanneet, että iloinen työntekijä on ehdottomasti hintansa väärti!

Näin Minna löysi töitä UKKO Workin kautta:

”Etsiessäni työpaikkoja pyrin aina mahdollisuuksien mukaan olemaan yhteydessä suoraan yritykseen, jotta saisin annettua itsestäni parhaan mahdollisen kuvan suoraan yritykselle ulkoisten rekrytoijien sijaan. Hakiessani itselleni työpaikkaa törmäsin UKKO Workin ilmoitukseen ohjelmistokehittäjästä. Päätin kirjoittaa hakemuksen samoin tein, vaikka epäilinkin hakemukseni hukkuvan rekrytoijan pöydälle.

Hakemuksen täyttäminen UKKO Workin verkkosivujen kautta oli näppärää ja teknisesti toimivaa. Hakemuksen lähettämisen jälkeen sain videotervehdyksen Nelli-Marialta sekä pyynnön työnäytteestä. Pian työnäytteen toimittamisen jälkeen minut kutsuttiin haastatteluun. Hakuprosessi eteni alusta loppuun alle kahden viikon aikana.

Suosittelen kaikille työnhakijoille UKKO Workiä – sinua vastassa on puuduttavien automaattivastausten sijaan lämminhenkiset ihmiset ja toimiva tekniikka.”

Usein kysytyt kysymykset

UKKO Work on osa SLP Groupia. SLP Groupin tunnetuimpiin kuluttajabrändeihin kuuluu mm. kevytyrittäjäpalvelu UKKO.fi. Yhteensä SLP Group on auttanut jo yli 38 000 työnsuorittajaa työllistymään ja yli 60 000 yritysasiakasta löytämään työntekijöitä.

Käymme hakemuksesi läpi, ja muodostamme sinulle sisäiseen tietokantaamme hakijaprofiilin. Vertaamme hakijaporfiilisiasi avoimiin työpaikkoihimme, hiljaisessa haussa (ei julkisessa tiedossa oleva työnhaku) oleviin toimeksiantoihimme, asiakasyrityksiemme ilmoittamiin työntekijäprofiileihin. Ja kun löydämme profiilisi sopivan työpaikan, niin selvitämme molemmin puolisen kiinnostuksen. Joka tehdään alkuun anonyymisti yhteyshenkilön kysyessä osapuolten kiinnostusta, eli esim. tietojasi ei anneta yrityksille. Mikäli yritys ja työpaikka kiinnostaa sinua, niin sinut kutsutaan haastatteluun, josta rekrytointi etenee normaalin rekrytointiprosessimme mukaan.

Rehellisesti sanottuna, 100% lupausta varmasta työpaikasta emme ymmärrettävästi voi antaa. Työllistymiseen vaikuttaa osaamistaso, halutut tehtävät, sijainti yms. Kuitenkin olemme itse suoraan yhteyksissä päivittäin kymmeniin, ja viikko tasolla satoihin yrityksiin. Kohdistamme yrityskohtaisen kontaktointimme sen alan osaajiin millaisia avoimia hakemuksia saamme.

Voit itse määritellä minkälainen työpaikka sinua kiinnostaa. Oletusarvona voidaan tietysti pitää realismia, eli määritykset tulisi tehdä sen mukaan mihin mielestään oma osaaminen, kokemus ja koulutus riittävät. Muuten sillä ei ole merkitystä oliko kyse asiantuntijasta tai vaikka osa-aikaisten helppojen keikka-aputöiden hakemisesta – rekrtytiimimme käy jokaisen hakemuksen aina läpi.

Meillä työllistymistäsi hoitaa oikeat ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita saamaan sinulle töitä. Ja meillä ollaan aidosti kiitollisia, että haluat laittaa meille hakemuksen. Haluamme osoittaa sinulle, että olemme erilainen henkilöstöalan yritys – sellainen joka pyrkii aidosti löytämään aktiivisesti sinulle töitä (ymmärrämme hyvin, ettei kukaan huvikseen lähettele hakemuksia). Ei ole merkitystä haetko töitä aktiivisesti tai passiivisesti. Lähdemme siitä, että tarjoamme sinulle juuri sinun elämäntilanteeseen, osaamiseen ja tavoitteisiin sopivaa työtä.
Ole huoletta, tietosi ovat suojassa. Käsittelemme tietojasi salatulla palvelimella sijaitsevassa omassa tietokannassamme. Tietokanta on suojattu, ja tietojasi käsittelee ainoastaan UKKO Work:n henkilökunta. Mitään tietojasi ei ilmoiteta asiakkaalle ilman lupaasi. Mikäli hakijaprofiileista kerrotaan asiakkaalle ennen haastattelua, niin siitä kerrotaan täysin yleisellä tasolla esim. ”Hakijalla on 3 vuotta alan kokemusta ja nimenomainen kokemus painottuu…”
Hae nyt!